100.000ste bezoeker verwelkomd op de Boekenbeurs

Na 6 zeer succesvolle dagen kon Boek.be-directeur Geert Joris vandaag al de 100.000ste bezoeker verwelkomen op de Boekenbeurs. Dat werd Joke Dirix (42) uit Londerzeel; zij stapte vandaag om 16u nietsvermoedend de Boekenbeurs binnen met haar vriendin Jane.

Joke werd feestelijk ontvangen met een applaus van de omstaanders, een groot boeket bloemen uit handen van Geert Joris en een glaasje bubbels. Vervolgens overhandigde Antoine Clasen, vertegenwoordiger van Bernard-Massard in België, haar een Magnum-fles van Bernard-Massard alsook een voucher voor een lunch en een rondleiding op het domein van Bernard-Massard in Luxemburg. 

Joke Dirix, sportfunctionaris in Willebroek, kwam nog snel naar de Boekenbeurs voor een bezoekje na de werkuren met haar vriendin Jane. Ze is verzot op thrillers, avonturen- en reisverhalen en een uitstapje naar de Boekenbeurs is dan ook een jaarlijkse traditie. Concreet is ze van plan om dit jaar Een goede raad, het nieuwe boek van J.K. Rowling, en Reizen zonder John van Geert Mak te kopen.


V.l.n.r.: Antoine Clasen (Bernard-Massard), Joke Dirix, vriendin Jane, Geert Joris (Boek.be)

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni