De boekendokter staat klaar met literair advies

Liefdesverdriet, nakend ontslag of existentiële twijfel? Je kunt met al je kwaaltjes terecht bij een van de Boekendokters van Cobra.be. Thomas Blondeau, Saskia De Coster, Elvis Peeters en hun collega’s schrijven het gepaste medicijn voor. Niet in de vorm van een zalfje of een pil, maar in de vorm van een boek.

Elke dag houdt een Boekendokter spreekuur van 14u tot 17u op de VRT-stand in hal 4 (409). Bij wie kun je de komende dagen terecht?

  • Wo 7/11: Anna Luyten
  • Do 8/11: Saskia De Coster
  • Vr 9/11: Thomas Blondeau
  • Za10/11: Thomas Blondeau
  • Zo 11/11: Elvis Peeters

Cobra.be brengt ook dagelijks verslag uit van het reilen en zeilen op de beursvloer via bijdragen van anderen (radio, tv), maar ook met eigen filmpjes, recensiestukken en interviews. Enkele grote vissen die we al aan de haak hebben geslagen voor een diepte-interview: de Noorse schrijver Karl Ove Knausgård, de Schotse thrillerauteur Philip Kerr en de Duitse striptekenaar Andreas.

Op Cobra.be vindt je ook een portrettengalerij in woord en beeld van een dertigtal auteurs die op de Boekenbeurs aanwezig zijn, zoals Herman Brusselmans, Karl Ove Knausgård en Arnon Grunberg. De tekeningen zijn van de hand van Pieter Fannes. Bewonder de originelen op de VRT-stand van dichtbij!


 

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni