Met je kidz en teenz naar de Boekenbeurs

Of je nou 6 bent of 16, op de Boekenbeurs kun je je heerlijk uitleven tussen de boeken! Maak een praatje met je favoriete stripheld of schrijver, kom gezellig luisteren naar een voorleessessie of een interview of steek de handen uit de mouwen in een toffe workshop. 

In het KIDZ-programma op het Auteurspodium is er tijdens de herfstvakantie en op feestdagen voor elke leeftijd wel iets te beleven. Er zijn massa's leuke voorleessessies en verder kun je ook tekenen, knutselen, muziekinstrumenten bouwen, zingen, koken, en zelfs buikspreken! Op 2 november kun je zelfs de Britse Michelle Paver ontmoeten, bekend van de reeks Torak en Wolf.
 
 
De TEENZ (tieners dus) zijn ongetwijfeld in hun nopjes met de komst van de Amerikaanse Alyson Noël (De onsterfelijken) op 2 november. Verder is het smullen van o.a. een grote Twilight Quiz, een danssessie met Meysam ‘So You Think You Can Dance’ Noori, en ontmoetingen met bekende auteurs als Marc de Bel en Dirk Bracke. De Young Adult Book Convention op 3 november is the place to be voor fans van Twilight, The Hunger Games en Fallen
*  *  *

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni