Stan Lauryssens is de auteur van het Grimbergenboek

Wie schreef het Grimbergen-boek In de schaduw van de feniks, een literaire thriller met een spannende verhaallijn vol intriges? Op de openingsdag van de Boekenbeurs werd het mysterie door de auteur zelf opgeheven: het is de bekende schrijver Stan Lauryssens die reeds diverse meesterwerken op zijn palmares heeft staan.

In 2002 won hij de Hercule Poirot prijs met zijn boek Zwarte Sneeuw. Daarnaast werd hij al meermaals genomineerd op de shortlist van de Hercule Poirot prijs. Met het Grimbergen-boek In de schaduw van de feniks heeft hij opnieuw een sterk staaltje literatuur neergepend. Zelf formuleert hij het als volgt: “Voor mij is de ideale abdijthriller een kruising tussen de twee wereldbestsellers, De naam van de roos van Umberto Eco en De Da Vinci Code van Dan Brown. Ik ben daarom uiterst tevreden dat critici het boek effectief zo becommentarieerd hebben. Alleen is mijn boek duizend bladzijden en twee kilo lichter” (lacht).

Zin in een lekkere Grimbergen én een goed boek?
Deze ideale combinatie vind je vanaf 31 oktober op de Boekenbeurs in Antwerpen! Kom Grimbergen ontdekken op de stand (Degustatielounge) in inkomhal 1! Hier kan je even aan de drukte op de Boekenbeurs ontsnappen en genieten van een gratis Grimbergen en een pas gekocht boek.

Op zoek naar het Grimbergenboek ‘In de schaduw van de feniks’? Deze spannende thriller is in alle cateringpunten op de Boekenbeurs gratis verkrijgbaar bij aankoop van 2 glazen Grimbergen. Daarnaast kan je het boek elke dag door de auteur laten signeren op de stand van WPG/Manteau in hal 4 (stand 416) tussen 13.00u en 18.00u, en tijdens de nocturnes.

Grimbergen en boeken: een uitgelezen duo!
Met een Grimbergen kan je jezelf, net als de feniks, herbronnen en even tot rust komen. Als je een Grimbergen combineert met een goed boek, wordt dit herbronningsgevoel helemaal compleet! Hieruit is de samenwerking tussen Grimbergen en Boek.be (als overkoepelend boekenplatform) voortgevloeid. Grimbergen zal voortaan evenementen als de Literaire Lente, de Gouden Boekenuil en nu de Boekenbeurs op een actieve manier ondersteunen. Grimbergen is dus vanaf nu onlosmakelijk verbonden met boeken in de brede zin van het woord.

Meer info op: www.grimbergenbier.be

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni