Uitgeverij Snoeck

Uitgeverij Snoeck is een internationale uitgeverij.

De publicaties zijn hoofdzakelijk gericht op museumcollecties, tentoonstellingen, architectuur en design, film en fotografie, (kunst)geschiedenis, etnografie en kunst in het algemeen. Daarnaast biedt Uitgeverij Snoeck een culinaire lijn met boeken over restaurants en unieke recepten.
Partners van Uitgeverij Snoeck zijn musea, galerieën, institutionele organisaties, … maar ook particuliere verzamelaars, kunstenaars, fotografen en architecten. Uitgeverij Snoeck is actief in België, Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada.
Door het internationale werkterrein is Uitgeverij Snoeck meertalig. Publicaties in het Nederlands, Frans, Duits en Engels zijn courant, maar ook andere talen behoren tot de mogelijkheden. Deze meertaligheid maakt Uitgeverij Snoeck tot de perfecte partner van co-edities met andere binnen- en buitenlandse uitgeverijen.

Het uitgebreide distributienet bezorgt Uitgeverij Snoeck voldoende slagkracht op de internationale publicatiemarkt. De werking wordt bovendien gedragen door medewerkers met jarenlange ervaring in
de grafische sector en de uitgeverij.

Uitgeverij Snoeck is gekend voor de uiterst verzorgde uitgaven volgens zeer hoogstaande kwaliteitscriteria.

http://www.snoeckpublishers.be/

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni