Uitgeverij Lannoo

Uitgeverij Lannoo nv is Vlaanderens grootste onafhankelijke uitgeverij. Lannoo Uitgeverij is het synoniem voor kwaliteitsboeken, met een zeer brede waaier aan onderwerpen: toerisme en cartografie, lifestyle, kinder- en jeugdboeken, kunst & architectuur, algemeen fonds, nieuwe media…

Naast de in Tielt gevestigde divisie, is er ook de afdeling LannooCampus (te Leuven), de educatief-wetenschappelijke poot binnen de Uitgeverij Lannoo Groep, en de Franstalige afdeling Racine (te Brussel).

Op de stand van Uitgeverij Lannoo worden ook de boeken van Meulenhoff Boekerij aangeboden. Sinds 1 januari 2010 maakt Meulenhoff Boekerij onderdeel uit van de Meulenhoff Lannoo groep, waartoe ook Unieboek/Het Spectrum en Terra Lannoo behoren. Meulenhoff Boekerij is een toonaangevende uitgeverij in literatuur, commerciële fictie en non-fictie.

Naast onze eigen uitgaven zijn we distributeur voor volgende fondsen: Academic Service - SDU, ANWB, Beta-plus, Forte, Michelin, Moulinsart, SDU, Spalder & Norvell Jefferson, Terra en Van Duuren Media.

Op onze stand van 575 m² zullen meer dan 3.000 recente titels worden voorgesteld.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand! 

Kijk voor ons volledig aanbod op www.lannoo.be.

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni