VRT

COBRA.BE

Elke dag van de Boekenbeurs houdt een boekendokter spreekuur van 14 uur tot 17 uur op de Cobra-stand. Heeft je lief je verlaten, heb je last met je baas of lig je wakker van het geweld in de wereld?  Thomas Blondeau, Saskia De Coster, Anna Luyten en hun collega’s-boekendokters schrijven u het gepaste geneesmiddel voor in de vorm van een helend boek. Geheel kosteloos en het medisch geheim wordt gegarandeerd!

In de aanloop naar de Boekenbeurs maakt Cobra.be een online portrettengalerij in woord en in beeld (tekeningen) van ongeveer twintig auteurs die op de beurs aanwezig zijn. De tekeningen worden tijdens de duur van de Boekenbeurs ook tentoongesteld in de wachtzaal van het kabinet van de boekendokters.

LIVE RADIO

De VRT maakt 13 uur live radio op de Boekenbeurs. Je kunt de uitzendingen van Radio 1, Radio 2, MNM en Klara bijwonen in de VRT-studio op stand 409 in Hal 4. Lees er meer over hieronder of op p. 35 in de Boekenbeursgids. 

KETNETDAG: 31 oktober

Op woensdag 31 oktober knalt Ketnet vanop de Boekenbeurs. Vanaf 13.30 uur tot 17.50 uur zendt Ketnet live uit tussen de boeken. Ketnet-wrapper Charlotte zal er zijn en ze brengt zelfs de gloednieuwe Ketnet-wrapper mee. De hele namiddag lang zitten ze met hun neus in leesboeken, prentenboeken, doeboeken, kookboeken en strips. Ze halen natuurlijk ook de leukste boeken-BV’s, schrijvers en tekenaars voor de camera en laten heel wat kinderen aan het woord over hun favoriete leesvoer. Onder meer Dimitri Leue, Paul Van Loon, Peter Pype, Peter Van Gucht, Luc Morjaeu en enkele acteurs uit De Elfenheuvel nestelen zich in het leeshoekje van Ketnet.

Een initiatief van

In samenwerking met

Met de medewerking van

website door wieni